Njut av sommarens trubadurkvällar på Rådhuset!

Onsdagar och torsdagar
från kl. 19:00

Visst är det något speciellt med levande musik?

Vi på Rådhuscaféet vill skapa en härlig svensk sommar med en trubadur som framför låtar i en gemytlig miljö, mitt i Skövde City.

Onsdagen den 17:e juli

Robert Gös

uppträdandet börjar kl. 19:00

Trubadur Robert Gös

Robert Gös spelar och sjunger en blandning av egna låtar och covers, gammalt som nytt.

De egna låtarna är på svenska och har ofta en humoristisk underton. Han blandar friskt moderna visor med pop, rock, blues, country och ibland kan det även gå lite åt jazzhållet.

Robert har tidigare stått åtskilliga timmar på scen när han under många år jobbade som yrkesmusiker och kompade andra artister. Han kommer att bjuda på en kväll med mycket varierande musik och förhoppningsvis många glada skratt.

Torsdagen den 18:e juli

Anders Fryestam

uppträdandet börjar kl. 19:00

Trubadur Anders Fryestam

En mångsidig trubadur med en stor låtskatt från 50-talet tills idag. Har varit öppningsakt för bland annat Jay Smith och spelat på samma scen som många fler välkända artister.

Anders har även ett förflutet som nöjesvärd på Tallinks flotta och skrivit Skövdevisan som blev utnämnd till Skövdes national låt av Skövde nyheter.

Det finns mycket att berätta om denna rockiga artist och trubadur. Bättre ni kommer och upplever och hör glädjen, energin och värmen han sprider med sin rock stämma och gitarr.

Varmt välkomna!

Rulla till toppen